Algemene schoonmaakdiensten


Wij willen graag tegemoetkomen aan al uw noden m.b.t. hygiëne en netheid en hebben daarom een volledig gamma aan schoonmaakdiensten ontwikkeld, aangepast aan zowel particulieren als professionals en overheidsdiensten.

De diensten die wij aanbieden gaan van klassieke schoonmaakdiensten (kantoren, winkels, gemeenschappelijke delen van residentiële en commerciële gebouwen, lappen van ramen) tot specifieke en punctuele schoonmaakdiensten die technische competenties en knowhow vereisten evenals professioneel en kwaliteitsvol materiaal. Wij kunnen ingezet worden voor de volgende schoonmaakinterventies:

  • Behandelen van vloeren (marmer, parket, linoleum, tapijten, vloerkleden, enz.)
  • Schoonmaken voor en/of na verhuizingen
  • Cleaning before/after a move
  • Industriële schoonmaakdiensten
  • Schoonmaken na een werf

Onze teams verplaatsen zich eveneens voor alle types huishoudelijke schoonmaakdiensten en voor het onderhouden van uw parkings, garages en parkeerplaatsen.

Tout Clean Services staat ook ter beschikking van overheidsdiensten en openbare gebouwen (ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, enz.) en biedt een breed gamma aan bijkomende diensten (Facilities) aan om hen te ondersteunen in het beheer en onderhoud van hun organisatie.

Neem contact met onsop voor meer informatie


Wenst u meer informatie te verkrijgen i.v.m. onze diensten en/of tarieven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor informatie en/of een gratis offerte op maat.