Klassieke schoonmaakdiensten


Kantoren en professionele ruimtes


Tout Clean Services stelt haar diensten ter beschikking van ondernemingen en openbare diensten voor het schoonmaken van kantoren en professionele ruimtes. Wij bieden onze klanten gepersonaliseerde oplossingen aan om tegemoet te komen aan hun verwachtingen en noden en dit op de uren die hun het best passen in functie van hun activiteiten.

Onze diensten omvatten o.m. het afstoffen en poetsen van tafels, bureaus, stoelen, radiatoren, informaticamateriaal, deuren en klinken. Het onderhoud van sanitaire ruimtes en keukens, het leegmaken van vuilnisbakken en het schoonmaken van alle types vloerbekleding maken eveneens deel uit van onze diensten.

De uitrusting, de gebruikte producten en het beheer van het schoonmaakbedrijf door onze verantwoordelijken zijn inbegrepen in onze prijs. Regelmatig vinden er kwaliteitscontroles plaats om uw volle tevredenheid te garanderen.

Handelsruimtes


Ons schoonmaakbedrijf kan de netheid en de hygiëne in alle types handelsruimtes, ongeacht de sector, verzekeren. Of u over een kleine winkel of een grote handelsoppervlakte beschikt, u kan op ons rekenen voor punctuele of regelmatige interventies zodat wij het aantrekkelijke imago van uw bedrijf mee kunnen garanderen.

Gemeenschappelijke delen van gebouwen


Tout Clean Services helpt u om uw gebouw in perfecte staat te behouden dankzij haar vakkundig en ervaren personeel. U kiest de frequentie waarin uw gemeenschappelijke ruimtes worden onderhouden. De volgende diensten worden aangeboden:

  • Poetsen van spiegels, ramen en glazen oppervlakten
  • Onderhoud van de inkomhal, trappen en liften
  • Afstoffen van brievenbussen, tabletten en meubilair
  • Ledigen en buitenzetten van vuilnisbakken

Lappen van ramen


Ons schoonmaakbedrijf beschikt over al het nodige materiaal voor het onderhoud van uw ramen en raamkozijnen. U kan beroep doen op ons voor het grondig schoonmaken van uw glazen oppervlaktes, ongeacht de oppervlakte en/of de hoogte ervan, op punctuele of regelmatige basis en dit in functie van uw wensen of noden.

Neem contact met onsop voor meer informatie


Wenst u meer informatie te verkrijgen i.v.m. onze diensten en/of tarieven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor informatie en/of een gratis offerte op maat.