Skip to content

Tout Clean Services Uw professioneel schoonmaakbedrijf

Brussel - Vlaanderen - Wallonië

Sinds 2006 biedt Tout Clean Services schoonmaakoplossingen op maat aan die afgestemd zijn op de behoeften van particulieren, bedrijven en overheden. Ons team van professionals is opgeleid om hoogwaardige, flexibele en gepersonaliseerde diensten te bieden. Wij zijn actief in heel België.

gecertificeerd BEDRIJF ISO 9001-2015 - Lid van de absu

Tout Clean Services is een ISO 9001-2015 gecertificeerd bedrijf en lid van de ABSU, wat getuigt van de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk, uitgevoerd met respect voor uw veiligheid en gezondheid.

PRODUCTEN MET HET ECOLABEL

In een eco-burgerbenadering zet Tout Clean Services zich in voor het gebruik van een reeks ecologische en probiotische producten, “krachtig voor u, zacht voor de natuur”*. Efficiëntie en respect zijn de twee doelstellingen van ons schoonmaakbedrijf.*slogan ECOLABEL

Ontdek onze diensten voor professionals en particulieren

Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan, ontwikkeld om te voldoen aan alle behoeften op het gebied van hygiëne, netheid en onderhoud.

Waarom kiezen voor Tout Clean Services?

Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in de hygiëne en schoonmaak van alle soorten gebouwen, biedt u de garantie van hoogwaardige en professionele prestaties.

Kwaliteitswerk

Onze opgeleid en gekwalificeerd personeel werkt met

  • professionele uitrusting: stille stofzuigers, hogedrukreinigers…;
  • efficiënte, milieuvriendelijke en totaal ongevaarlijke producten.

Wij voeren ook regelmatige kwaliteitscontroles uit. Daarbij houden wij snel rekening met al uw eventuele opmerkingen om uw tevredenheid bij al onze werkzaamheden te garanderen.

Zie meer Zie minder

Een team dat 24/7 beschikbaar is

Uw tevredenheid hangt ook af van onze reactiviteit. Daarom beantwoorden onze medewerkers, die 24/7 beschikbaar zijn, uw verzoeken zo snel mogelijk. Zo kunnen wij u gepersonaliseerde oplossingen aanbieden die rekening houden met uw tijdsvoorkeuren.

Zie meer Zie minder

Een garantie van integriteit

Ons bedrijf is lid van de ABSU (de Algemene Belgische SchoonmaakUnie, de officiële professionele associatie voor het schoonmaken in België), daarom transparantie en integriteit vormen de basis van elke duurzame samenwerking. Onze gratis offertes zijn duidelijk en gedetailleerd: geen prijsverrassingen. Bij het begin van het werk stellen wij een nauwkeurig bestek op dat vervolgens nauwgezet wordt nageleefd door ons gekwalificeerd personeel.

Zie meer Zie minder
Formulaire de contact NL

Uw offerte voor schoonmaakdiensten Brussel - Vlaanderen - Wallonië

Een occasionele schoonmaakbeurt, wekelijks onderhoud, grote schoonmaakbeurt na werken of verhuizing, volledige ontsmetting van uw lokalen, glazenwassen of tapijtshampoo? 

Tout Clean Services biedt u een uitgebreid dienstenaanbod in heel België.

U wilt krijgen:

  • Extra informatie
  • Een vrijblijvende offerte
  • Een B2B-bijeenkomst

Wij nodigen u uit om ons contactformulier in te vullen.