Skip to content

Onze ondersteunende diensten voor bedrijven Brussel - Wallonië - Vlaanderen

Naast onze schoonmaakdiensten bieden wij professionals een uitgebreide waaier aanvullende diensten. Onze facility diensten willen bijdragen aan de goede werking van uw bedrijf door u tijd te besparen en u meerdere diensten bij eenzelfde dienstverlener aan te bieden.

  • ISO gecertificeerd bedrijf, lid van de ABSU
  • 24/7 beschikbaarheid
  • Eén aanspreekpunt
  • Tijdsbesparing
  • Snelle levering
  • Vereenvoudigde facturering

Een globaal dienstenaanbod voor uw bedrijf

Dankzij een groot netwerk van betrouwbare partners biedt Tout Clean Services u een totaaloplossing voor de schoonmaak van uw bedrijf en alle soorten kleine werken en diensten.

Onderhoudswerken

Voor het vervangen van een verlichtingsarmatuu, het ontstoppen van een toilet of het verhelpen van een loodgieterijprobleem of een elektrische storing, ons 24/7 beschikbare team biedt u gemoedsrust en comfort door uw dagelijkse onderhoudsinterventies te verzorgen.

Levering van materiaal

Hebt u materiaal nodig voor uw kantoren en sanitair? Ons bedrijf biedt u een reeks zorgvuldig geselecteerde producten: manden, toiletpapier, zeepdispensers, luchtverfrissers

Verhuur en onderhoud van planten

Een beetje groen in uw werkruimten ? Ontdek onze selectie verhuurplanten en doe een beroep op ons schoonmaakbedrijf voor zorgvuldig onderhoud van uw binnen- en buitenplanten. Eenmalige dienst of regelmatig onderhoud.

Kleine verhuizingen

U verplaatst de lokalen van uw bedrijf van de ene plaats naar de andere in België ? Vertrouw ons het vervoer van uw kantoor- en computerapparatuur toe. Wij zorgen voor een verhuizing van uw bedrijf in de beste omstandigheden en in alle veiligheid.

Cateringservice

Garandeer het succes van uw evenementen en recepties B2B, B2C met een onberispelijke catering, zaalservice en afwasdienst. Wij leveren diensten die even kwalitatief als efficiënt zijn, een bewijs van onze hoge normen.

Waarom kiezen voor Tout Clean Services voor uw dagelijks werk?

Vertrouwen op Tout Clean Services voor uw facilities betekent dat u verschillende garanties krijgt.

Een vertrouwde dienstverlener

Om ervoor te zorgen dat wij u een onberispelijke service bieden, voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit en houden wij rekening met elke eventuele opmerking van u om er zo snel mogelijk op te reageren.

Gepersonaliseerde ondersteuningsoplossingen

Omdat wij ervaring hebben met het werken voor veel activiteitensectoren, begrijpen wij de specifieke behoeften van elke sector en kunnen wij zo adequaat mogelijk reageren. Tout Clean Services biedt een waaier van diensten en oplossingen op maat die gegarandeerd worden door het luisterend oor en de beschikbaarheid van onze teams.

Duidelijke en gedetailleerde offerte

Wilt u meer informatie over onze facility- en schoonmaakdiensten? Of wilt u een offerte aanvragen ? Neem dan contact met ons op! Onze teams beantwoorden al uw vragen en sturen u zo snel mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte. Offerte op maat.