Skip to content

Specifieke schoonmaakdiensten

Profiteer van onze expertise voor onderhoudsopdrachten die technische vaardigheden en uitrusting van professionele kwaliteit vereisen. Met meer dan 15 jaar ervaring garandeert Tout Clean Services, ISO 9001-2015 gecertificeerd en lid van de ABSU, u:

Ontdek onze specialisaties

Of u nu een particulier of een professional bent, Tout Clean Services staat klaar om naar uw specifieke verzoeken te luisteren, aangepast aan elke situatie.

Schoonmaak voor/na werken

Voert u renovatie- of bouwwerken uit? Zodra deze voltooid zijn, wordt een grondige schoonmaak van de gerenoveerde ruimten aanbevolen om de locatie in de oorspronkelijke staat te herstellen. Onze schoonmaakdiensten na werken omvatten met name:

 • het opruimen en weghalen van grofvuil;
 • het afstoffen van alle oppervlakken;
 • het schoonmaken van de vloer-, muur- en plafondbekleding;
 • het lappen van de ramen;
 • het verwijderen van verfvlekken en andere resten.

Schoonmaak voor/na verhuizing

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u er alles aan doen om uw huurwaarborg volledig terug te krijgen? Wilt u snel van uw nieuwe huis kunnen genieten als u er eenmaal bent ingetrokken? Voor of na uw verhuizing Tout Clean Services biedt u tijdbesparende reiniging en opknapbeurt van uw oude en/of nieuwe van uw oude en/of nieuwe woning; villa, flat, flat, loft, duplex...

Schoonmaak voor/na evenementen

Organiseert u een privé of professioneel evenement in een prestigieuze evenementenruimte, een openbare plaats of thuis? Tout Clean Services helpt u met de logistiek van uw evenement en herstelt de ruimte in zijn oorspronkelijke staat door deze naargelang de omstandigheden te reinigen. Vertrouwelijkheid en discretie gegarandeerd. Deze schoonmaakdienst kan voor of na het evenement worden uitgevoerd.

Schoonmaak na rampen

Na waterschade, brand of een andere ramp past Tout Clean Services het herstel van de lokalen aan volgens de eisen van de verzekeringsmaatschappijen, of het lastenboek, door een specifieke reiniging aangepast aan de omstandigheden. Deze schoonmaakdienst na een ramp kan op noodbasis worden beheerd.

Ramen lappen

Wat ook het gebouw is (winkelcentrum, appartementsgebouw, kantoren...), de oppervlakte of de hoogte van uw ramen, de glazenwassers van Tout Clean Services beschikken over de nodige kwalificaties en uitrusting (hoogwerkers, PBM's, milieuvriendelijke producten...) om u het hele jaar door schone en nette glasoppervlakken te garanderen. Afhankelijk van uw behoeften verzorgen wij het onderhoud ervan op regelmatige of gerichte basis.

Behandeling van vloeren

Slijtage van uw parketvloer? Barsten in uw tegels? Vlekken op uw tapijt? Tout Clean Services verzorgt de behandeling, het herstel en de reiniging van alle soorten vloerbedekking: parket, tegels, linoleum, steen, marmer, tapijten, vloerbekleding, enz. De gebruikte producten en reinigingstechniek (kristallisatie, beitsen, reiniging met shampoo, antimosbehandeling, enz.) zijn aangepast aan elk oppervlak om de eigenschappen ervan te behouden.

Industriële reiniging

Dankzij onze expertise in industriële reiniging kunnen wij u gepersonaliseerde diensten aanbieden, ongeacht de activiteitensector (productiebedrijf, transportbedrijf, farmaceutische industrie...) of het soort ruimte (werkplaats, magazijn, productieruimte...). Ons schoonmaakpersoneel beschikt over de modernste uitrusting en werkt volgens een strikt protocol en in alle veiligheid. Het ziet toe op de netheid van uw productie- of opslagplaats, de reiniging van uw machines of de ontvetting en ontsmetting van uw werkoppervlakken.

Ontdek onze certificaten

Tout Clean Services is officieel erkend om de kwaliteit van zijn diensten en de veiligheid van zijn werkprocedures met de volgende certificaten: 

 • Iso 9001-2015 dat u een kwaliteitsmanagementsysteem garandeert.
 • Lid van de ABSU die de veiligheid en de naleving van de wetgeving betreffende onze activiteit garandeert.

Bovendien, Tout Clean Services is een ISO 14001-2015-certificaat aan het krijgen voor onze milieumanagement verplichting.

Professioneel materiaal

Om onze specifieke schoonmaakopdrachten goed uit te voeren, rusten wij ons gekwalificeerd personeel uit met professioneel materiaal van de beste leveranciers op de markt:

 • Stille waterstofzuigers;
 • Mopwagen met pers;
 • Microvezeldoeken en -dweilen, nitril handschoenen;
 • Hogedrukmachine;
 • Conforme PBM’s: veiligheidsbril, veiligheidsmasker, veiligheidsschoenen en helm indien nodig;
 • En anders.

Gezonde en doeltreffende producten

Onze “krachtig voor u, zacht voor de natuur” producten zijn zorgvuldig geselecteerd uit het Europese Ecolabel gecertificeerde assortiment om op een milieuvriendelijke manier te werken. Wij werken met ecologische en probiotische reinigers, gezond en effectief. Door de werking van nuttige bacteriën creëren zij een natuurlijke beschermende microflora op de gereinigde oppervlakken. Reinheid van uw omgeving gegarandeerd.

Uw onderhoudsformule op maat

Om het goede verloop van uw activiteiten te respecteren, Tout Clean Services biedt een onderhoudsformule op maat die is afgestemd op uw behoeften:

 • het past zich aan uw agenda aan door u flexibele schoonmaakformules aan te bieden: gericht, wekelijks, overdag of ‘s nachts enz.; 
 • het voert elk type specifieke schoonmaak uit volgens uw behoeften: industriële schoonmaak en schoonmaak na werken, van vloeren, het lappen van ramen enz.
 • luistert naar uw veranderende behoeften.

Uw Gratis offerte

Wilt u profiteren van de diensten van ons schoonmaakbedrijf actief in heel België? Wij nodigen u uit om het onderstaande formulier in te vullen en ons te vertellen wat u nodig hebt (gerichte opdracht, onderhoudscontract, industriële locatie die gereinigd moet worden enz). Gratis en vrijblijvende offerte op verzoek.

Formulaire de contact NL