Skip to content

Schoonmaakdiensten Brussel - Vlaanderen - Wallonië

Bent u op zoek naar een specialist voor het onderhoud en de desinfectie van kantoren of openbare gebouwen, of voor huishoudelijke schoonmaakdiensten? Met meer dan 15 jaar ervaring biedt Tout Clean Services een compleet aanbod van professionele schoonmaakdiensten.

Gericht of regelmatig onderhoud van alle soorten gebouwen

Particulier, professioneel of openbaar bestuur, u vindt bij Tout Clean Services de oplossingen voor het reinigen van uw ruimtes, van vloer tot plafond.

Kantoren en professionele ruimten B2B - B2C

Vertrouw ons het onderhoud en de desinfectie van uw professionele ruimten in België. Onze diensten :

 • Afstoffen en schoonmaken van de computerapparatuur, tafels, bureaus, stoelen, deuren...
 • Onderhoud van de sanitaire ruimten en de keuken
 • Leegmaken van de vuilnisbakken en containers
 • Reinigen van alle soorten vloerbedekking - tapijt reiniger
 • Desinfectie

Handelsruimten - pop up store - kledingwinkels - showrooms

Confectiewinkel, supermarkt, voedingswinkel, winkelcentrum, showroom, pop-up store of apotheek? Tout Clean Services zorgt voor de occasionele schoonmaak of het regelmatige onderhoud van uw kleine of grote commerciële oppervlakten en de infrastructuur (roltrappen, grote ramen, toiletten, parkings, enz.), in Brussel en overal in België.

Openbare gebouwen - zienkenhuizen, scholen & administratie

Ziekenhuizen, administraties, scholen en openbare gebouwen zijn druk bezochte plaatsen. Zij vereisen daarom bijzondere voorzorgsmaatregelen op het gebied van hygiëne om de gezondheid en de veiligheid van de mensen te beschermen. Tout Clean Services biedt u schoonmaakoplossingen op maat die rekening houden met de specifieke vereisten van uw activiteitensector. De beschikbaarheid en flexibiliteit van onze agenten wordt erkend.

Gemeenschappelijke ruimten van gebouwen - trustee - mede-eigenaren

Tout Clean Services zorgt voor de netheid van uw woonruimtes en de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes. Eigenaar of trustee, bij ons vindt u ervaren teams.

 • Onderhoud van de inkomhal, de trappen en de liften
 • Afstoffen van brievenbussen, planken, meubels en radiatoren
 • Leegmaken en buitenzetten van de vuilnisbakken, containers…
 • Wassen van spiegels, ramen en glazen oppervlakken
 • Kelder onderhoud
 • Onderhoud van groenvoorzieningen
 • Schoonmaak voor inventaris voor of na verhuizing

Parkings - garage - parkeerplaats - groene ruimten

Behoud uw merkimago en zorg voor uw welzijn en dat van uw klanten en/of medewerkers door gebruik te maken van onze professionele schoonmaakdiensten. Wij zorgen voor de netheid van uw parkings, garages, parkeerplaatsen en groene ruimten (verwijdering van geuren, olieresten en afval, verwijdering van bandensporen...). Wij passen ons aan uw behoeften aan door u gepersonaliseerde onderhoudsoplossingen aan te bieden : gericht, regelmatig, 's ochtends, 's avonds...

Ontvang een offerte voor schoonmaak Brussel - Wallonië - Vlaanderen

Wilt u een beroep doen op ons professioneel schoonmaakbedrijf? Of wilt u aanvullende informatie? Stel ons al uw vragen en ontvang desgewenst snel een offerte overal in België.