Specifieke schoonmaakdiensten


Behandelen van vloeren


Ons schoonmaakbedrijf kan ingezet worden voor het behandelen, herstellen en schoonmaken van alle types vloerbekleding zoals: parket, tegels, linoleum, steen, marmer, tapijten en vloerkleden. De producten en schoonmaaktechnieken (metallisatie, beitsen, shamponeren, anti-mosbehandeling, enz.) worden aangepast aan het type vloerbekleding en dit voor een vlekkeloos resultaat.

Zowel professionals als particulieren kunnen beroep doen op onze diensten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

choonmaken voor en/of na werkzaamheden


Bent u aan het bouwen of renoveren? Het is absoluut een aanrader om de betrokken ruimte(s) grondig schoon te maken eenmaal deze werkzaamheden afgerond zijn. Dankzij ons professioneel materiaal en onze specifieke producten kunnen wij u snel bijstaan bij het uitvoeren van o.m. de volgende schoonmaakopdrachten na een werf:

  • Opruimen en weghalen van grofvuil
  • Afstoffen van alle oppervlakten
  • Schoonmaken van vloer-, muur- en plafondbekleding
  • Lappen van ramen
  • Weghalen van vlekken verf en/of andere restanten

Schoonmaken voor en/of na verhuizingen


Verhuist u binnenkort en wilt u er zeker van zijn dat u de huurwaarborg helemaal zal terugkrijgen? Wenst u uw nieuwe woning snel te betrekken eenmaal de verhuizing achter de rug is? Tout Clean Services staat u voor en/of na uw verhuizing bij en helpt u graag met het volledig schoonmaken en opknappen van uw vorige en/of nieuwe woning.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie m.b.t. onze tarieven.

Industriële schoonmaakdiensten


Ons uitgebreid aanbod aan specifieke schoonmaakdiensten omvat eveneens het schoonmaken van uw industriële lokalen. Onze vakmensen zijn opgeleid om u de gepaste oplossing te kunnen bieden, ongeacht uw bedrijfstak of het type lokaal (atelier, opslagplaats, productieketen, enz.).

Er wordt een lastenboek op maat opgemaakt waarin alle mogelijke uitvoeringsbeperkingen worden overwogen om zo goed mogelijk aan uw noden en wensen te kunnen voldoen.

Neem contact met onsop voor meer informatie


Wenst u meer informatie te verkrijgen i.v.m. onze diensten en/of tarieven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor informatie en/of een gratis offerte op maat.